Våra fastigheter
Regler och Information
Lediga lägenheter
Upplåsning
Störningsjour
Akut fastighetsjour
Felanmälan
Kontakta oss

Akut fastighetsjour


Akuta- eller alvarliga problem , som sker på kvällar eller helger. Exempelvis att det vatten som rinner/sprutar och inte går att stoppa, risk för frostskada, trasig ytterdörr, eller kraftig stopp i avlopp med risk för översvämning etc.

Ring Securitas fastighetsjour: securitas

OBS: Trasig kyl/frys och andra vitvaror är INTE saker som Securitas sköter. Eller mindre problem med avlopp i lägenheten, se åtgärder nedanför med exempel på åtgärder ni förväntas göra själva.

Exempel på vad vi menar: Om frysen går sönder under en helg, förhindra att smältvatten från frysen rinner ut och orsakar skador. När det är vinter kan ni försöka förvara frysvaror ute, sommartid måste ni försöka kontakta vänner eller grannar! Ring oss direkt kommande vardag på vår service telefon så ska vi försöka ordna problemet så snabbt som möjligt.

För fel och åtgärder som inte är akuta, avvakta till kommande vardag och ring vårt vanliga servicenummer service eller e-post till sevice

Åtgärder


Följande punkter är sådant ni bör och kan göra själv, vi kan visa hur om ni är osäker, men vill ni sedan ha hjälp med dessa saker i alla fall så debiterar vi kostnad enligt SABOs prislista.

El
Badrum och kök
Golv, väggar, tak
Övrig skötsel